Πρέπει να έχετε συμπληρωμένα τα 21 χρόνια για να μπορέσετε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο.
Πρέπει να έχετε το δίπλωμα οδήγησης στην κατοχή σας για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ημέρα ενοικίασης.
Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον οδηγό στο μισθωτήριο συμβόλαιο με χρέωση από 2€-4€ ανάλογα με την εποχή και τον τιμοκατάλογο της εταιρίας.
Όταν ενοικιάζετε αυτοκίνητα από την εταιρία μας στην τιμή περιλαμβάνεται μικτή ασφάλεια με ένα όριο απαλλαγής ανάλογα με την κατηγορία αυτοκινήτου που επιλέγετε. Το όριο απαλλαγής είναι το μέγιστο ποσό ευθύνης σας σε περίπτωση ατυχήματος που θα προκληθεί στο όχημα μας καθ’ υπαιτιότητα σας. Έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε ή και να μηδενίσετε την απαλλαγή καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο. Σε περίπτωση ατυχήματος που δεν είναι δική σας ευθύνη δεν έχετε καμία επιβάρυνση.
Η μικτή ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, φθορές στα ελαστικά καθώς και θραύση κρυστάλλων. Επίσης η μικτή ασφάλεια και το όριο απαλλαγής δεν ισχύουν εφόσον το ατύχημα που θα προκαλέσετε είναι αποτέλεσμα παραβίασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.
Σε περίπτωση ατυχήματος πρέπει να μην μετακινήσετε το όχημα και να ειδοποιήσετε την εταιρία μας καθώς και την τροχαία για να καταγράψει το συμβάν.
Κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου πρέπει να προσκομίσετε το δίπλωμα οδήγησης σας, την ταυτότητα σας και μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Ναι, μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αρκεί είτε να καταβάλετε με μετρητά το όριο της απαλλαγής κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου (τα οποία θα σας επιστραφούν όταν επιστρέψετε το αυτοκίνητο) είτε να επιλέξετε την ασφάλεια FDW με μηδενικό όριο απαλλαγής οπότε η πιστωτική/χρεωστική κάρτα δεν χρειάζεται.
Η ακύρωση της κράτησης σας είναι δωρεάν. Μέσω της επιλογής "Διαχείριση Κράτησης" μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας χωρίς ακυρωτικά.
Τα χιλιόμετρα είναι ελεύθερα χωρίς περιορισμό.